Бизнис вести

Уговор НИС-а и Lummus Technology о набавци савремене технологије

Компанија НИС начинила је нови корак у правцу модернизације прерађивачких постројења и потписала уговор о набавци савремене INDMAX технологије и базног пројекта за модернизацију постројења каталитичког крекинга (FCC) са реномираном међународном компанијом Луммус Тецхнологy (део McDermott групе).

САЗНАЈ ВИШЕ
Прес служба

Милентија Поповића 1
11070 Београд

Бизнис вести

Обележена деценија пословања „Гаспром њефта“ у Србији

Свечаност поводом 10 година пословања у Србији руског нафтног гиганта „Гаспром њефта“, већинског акционара НИС-а, одржана је вечерас у Дому Гарде у Београду

Бензинске станице

На аутопуту Београд-Шид отворена GAZPROM бензинска станица

Желећи да потрошачима у Србији понуди најквалитетније производе и услуге на што већем броју својих објеката, НИС је на аутопуту Београд-Шид отворио још једну дигиталну бензинску станицу.

Бизнис вести

У Рафинерији нафте Панчево одржан осми по реду Дан инвеститора НИС

У оквиру осмог по реду Дана инвеститора НИС, у просторијама Рафинерије нафте Панчево, стручној јавности представљени су резултати пословања НИС групе за девет месеци 2019. године, као и актуелни инвестициони пројекти компаније – Дубока прерада и Те-То Панчево.

Бизнис вести

Одбор директора НИС-a усвојио Бизнис план за 2020. годину

Одбор директора НИС-а усвојио је Бизнис план за 2020. годину којим је потврђен наставак спровођења амбициозног инвестиционог програма